Få den bil, som passer til dine behov – nu på abonnement

Det lyder næsten som en drøm, men nu er det muligt. Vi kender alle mobilabonnementet, der giver dig mulighed for at få en anden mobiltelefon, alt efter hvad dit behov er, og du kan opgradere eller nedjustere, stort set som det passer dig. Det vigtigste er dog muligheden for nemt og løbende at udskifte til en anden model, som du hellere vil have.

Et lignende setup er nu muligt med biler, hvilket tillader dig at skifte din bil uden løbende, hvis dine behov ændrer sig. Der vil selvfølgelig være nogle krav om, at du skal køre i bilen i en periode, ofte 3 måneder, før du kan skifte. Det vil dog give dig en mulighed for om sommeren at kunne køre i en cabriolet, mens du kan køre i en firhjulstrækker om vinteren, hvis det er det, du har lyst til. Eller du kan prøve forskellige slags biler af – hvem ved, måske er en bybil lige dig?

Det er mere end at skifte til ny bil

Med dette abonnement får du meget mere end bare muligheden for at skifte bil efter behov. Du får også muligheden for at få vejhjælp, forsikring og afgifter samlet under én hat. For mange vil det være et godt alternativ til leasing, hvor der ofte er en meget længere bindingsperiode. Abonnementsløsning kan ligeledes være et alternativt til en delebilsordning, hvor du ikke altid kan være sikker på, at du har en bil til rådighed, når du gerne vil ud at køre.

Ligesom med alle andre leasingaftaler eller korttidslejeordninger, som dette minder mere om, er det en god idé at læse kontrakten grundigt igennem, så du kan se, om dette er den bedste løsning i forhold i lige netop din situation.

Store firmaer står bag

Bag dette nye koncept står store, velrenomerede selskaber, nemlig importørerne af Peugeot og Citroen, og det er også dem, der vil levere de biler, som kommer til at indgå i ordningen. Til at starte med er der kun 6 modeller at kan vælge imellem, men bliver konceptet en succes, vil der komme flere modeller med i ordningen.

Ideen er, at alle får mulighed for at have en bil og med en fast månedlig ydelse, får de alle deres bilbehov dækket. Det kan også være en god mulighed for at finde ud af, om du er til en stor firhjulstrækker, en stationcar eller en lille bybil, for med en aftale på 3 måneder, der kan forlænges eller opsiges, som du har lyst til. Efter de 3 måneder kan du skifte til en anden model og altså prøve noget i en helt ande

En anden fordel kan være, hvis familien bliver større eller mindre. Kommer der en familieforøgelse til, så kan det være, I får brug for en større bil. Er det store børn, der flytter hjemmefra, så kan det være, at det ikke længere er den store bil, der trækker, og så kan den skiftes ud til en mindre model.

Skriv et svar